Core Property Management køber endnu 8.400 kvm. byggeret i Høje Taastrup C

Core Property Management har investeret i endnu et byggefelt i den kommende bydel Høje Taastrup C. Denne gang drejer det sig om byggefeltet A13 med en byggeret på 8.400 kvm.

Tilbage i maj måned købte Core Property Management byggefeltet A12 med 10.000 kvm. byggeret i det samme byudviklingsprojekt.

“Hos Core Property ønsker vi at investere i boligprojekter, der henvender sig til almindelige danskere, og som derfor har en husleje, der er til at betale. Det bliver muligt i begge vores boligprojekter i Høje Taastrup C. Vi finder udviklingsplanerne for hele området gennemtænkte, og vi sætter stor pris på, at kommunens engagement i området er så stort, at rådhuset flyttes til Høje Taastrup C.” siger Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property.