Balder køber to boligbyggefelter i Høje Taastrup C

Ejendomsselskabet Balder har øget investeringen i Høje Taastrup med opkøb af yderligere to byggefelter, denne gang i den kommende bydel Høje Taastrup C.

”Der sker mange spændende tiltag i den nye bydel, og vi ser derfor masser af potentiale i at bidrage til denne udvikling. Høje Taastrup byder allerede på en del kultur- og fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder og en gennemtænkt infrastruktur. Alt dette er kvaliteter, som vores lejere efterspørger. Muligheden for at bo så tæt på København og samtidig få mere plads til familien og adgang til grønne arealer er noget, vi har en klar forventning om, at mange vil finde attraktivt. Derfor glæder vi os meget til at udvikle kvalitetsboligerne og byde vores fremtidige lejere velkommen her,” fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør hos Balder Danmark.

Byggestart om et år

De to byggefelter, der indtil videre kaldes A10 og A17, har tilsammen en byggeret på 17.750 m2, heraf går 17.180 m2 til boliger og 570 m2 til erhverv. Der er endnu ikke udarbejdet konkrete projekter for udnyttelsen af byggefelterne, men disse bliver udviklet i samarbejde mellem Balder Danmark som bygherre, Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør og Mangor & Nagel som projekternes arkitekter. Ejendommene opføres som sluttede karrébebyggelser med varierende højder samt porte, der åbner op til fælles gårdrum. Hver ejendom kommer forventeligt til at bestå af over 100 lejeboliger, som varierer i størrelse fra 2-4 værelser. Herudover kommer der erhvervslejemål i stueplan på begge ejendomme. Opstarten for de to byggeprojekter er endnu ikke fastlagt, men Balder fortæller, at de forventer at påbegynde opførelsen af A10 ultimo 2020 og A17 medio 2021.

En ny, pulserende bydel med liv og muligheder

Udviklingen af bydelen er allerede i fuld gang, og Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C, som står for denne udvikling, er glade for den overvældende interesse, der er for bydelen:

”Salget af grunde i Høje Taastrup C er gået over al forventning, og vi kan faktisk snart melde udsolgt. Det glæder os meget, at Balder kan se potentialet i bydelen, som bliver et attraktivt og prisvenligt alternativ til både familier i Høje Taastrup og familier i København, der gerne vil have råd til mere plads og større grønne områder,” siger Lars Bloch, adm. direktør for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.