Koncert med Emil Stabil

Kom til gratis koncert med Emil Stabil den 10. juni i parken, ÅbenHeden. 

 

Den 10. juni kl. 15-16 er du inviteret til gratis koncert med Emil Stabil! I samarbejde med City2 inviterer vi til en festlig dag med masser af hits, som du kan synge med på!
Koncerten foregår på scenen i parken, ÅbenHeden, ved siden af City2.

Om Emil Stabil

Emil Stabil har spillet på flere af de største nordiske festivaler, som den legendariske koncert på Arena – Roskilde Festival, Island Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og under bæltet. Emil Stabil har vundet priser for bedste nye navn og årets hit og fået tre DMA- nomineringer og seriøs airplay og været på tour i hele Skandinavien.Han skrev historie, da han som den første rapper i Danmark gik nummer #1 på Spotify med en international feature, og blev hængende i toppen i flere måneder med platinhittet ”En Sang” feat. Gucci Mane.Hits som “Er Det En Fugl” og “Swimmingpool” banede vejen for Emil Stabil og siden har han, med usædvanlig træfsikkerhed, ramt hitlisterne med hver eneste udgivelse.Sidste single: ”Boom Boom Boom”, som er blevet guldcertificeret, røg i toprotation på P3.

På med danskeskoene og smør stemmen. Der er dømt mødepligt på floor, når Emil Stabil byder op til dans i Taastrup!

 

Se alle sommerens arrangementer

I løbet af sommeren og efteråret har vi i samarbejde med City2, planlagt en række events og koncerter på scenen i parken.

 Glæd dig også til:
Søndag den 25. juni kl. 14.00-15.30: Arne Alligator (børneshow + Meet & Greet)
Lørdag den 22. juli kl. 14.00-15.30: Gurli Gris (børneshow + Meet & Greet)
Lørdag den 12. august kl. 14.00-15.15: Koncert med Zididada
Lørdag den 2. september kl. 12.00-19.00: Stella Polaris (Elektronisk festival)
Lørdag den 16. september kl. 10.00-16.00: City2 Cup (fodboldturnering)
Lørdag den 23. september kl. 14.00-15.30: Paw Patrol (børneshow + Meet & Greet)

 

OBS: Alle events afholdes i parken, ÅbenHeden. Husk tæppe eller campingstole, hvis I ønsker at sidde blødt og behageligt. Mad og drikke, og hvad I eller måtte have behov for, kan købes i de udendørs stader eller inden for i centret. I tilfælde af regnvejr, rykkes underholdningen ind i City2. Hold øje Facebook i ugen op til det specifikke arrangement.