ZIDIDADA i Åbenheden

Lørdag den 12. august kl. 14-15.15 er du inviteret til gratis koncert med ZIDIDADA! I samarbejde med City2 inviterer vi til en festlig dag med velkendte hits, du kan synge med på! Koncerten foregår på scenen i parken ÅbenHeden.

Om ZIDIDADA
ZIDIDADA står for Evig Sol, og udtrykket Evig Sol har hængt som et mantra over det danske band ZIDIDADA siden starten i ’99, hvor fest, glæde og vellyd altid har været deres foretrukne udtryk. Deres sangunivers har fra begyndelsen været dybt forankret i det positive budskab. Det mærker man tydeligt i både musik og tekst på numre som f.eks, Zididada Day, Prinsesse, Please Ya Lisa – og bla. singlen SommerSang fra deres seneste danske udspil.

Samtidig har ZIDIDADA dog også bevæget sig i det mere melankolske univers, som giver sig til udtryk i sange som Happy Fool og Don’t Believe.

Det ene fungerer ikke uden det andet, og når de nu får lov til at dele ud af et bagkatalog på hele 7 albums, må der naturligvis være lidt af hvert på paletten live.

Endnu en sæson står for døren og Jimmy Bacoll – Jimsen i folkemunde – synger og entertainer som aldrig før. For som han siger:”Det er mit liv – og jeg elsker det.” Bandet har stået bag ham fra start, og det gør ZIDIDADA til et af de mest erfarne liveorkestre i DK. Og det kan høres! “Men knap nok ses”, tilføjer Jimsen med det glimt i øjet, som sammen med nærværet og hans fantastiske stemme kan opleves på de danske scener.

Træk stikket og husk: ”EVERYDAY IS A HOLIDAY”!

Lyt til ZIDIDADA her, mens du venter på koncerten.