De første byggegrunde er solgt i Høje Taastrup C

REKA Gruppen A/S har på vegne af West-Coast Real Estate III A/S købt de fire første byggefelter i byudviklingsområdet Høje Taastrup C – her skal bygges rækkehuse og lejligheder. Dermed er der taget endnu et vigtigt skridt hen mod realiseringen af den nye bydel Høje Taastrup C. Ejendomsudviklingsselskabet REKA Gruppen A/S vil på vegne af investeringsselskabet West-Coast Real Estate III A/S bygge 86 rækkehuse og fire punkthuse med ca. 65 lejligheder.

”Vi har i dag underskrevet aftalen med REKA Gruppen, og dermed har vi nået endnu en milepæl i Høje Taastrup C-projektet – de første grunde er solgt, og jeg ser meget frem til at se den nye by skyde op”, siger borgmester Michael Ziegler, som er formand for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Høje Taastrup C skal være en bydel med liv og aktivitet, og derfor bliver de fire grunde bebygget, så de har hver deres identitet og kan understøtte lokale fællesskaber for beboerne. Mixet af rækkehuse og etageboliger skal give en god variation i de fire områder.

”Mange ønsker sig nærhed til København og samtidig mere plads, lys og luft omkring familien. Derfor har vi en klar forventning om, at mange vil synes, at Høje Taastrup C er et yderst attraktivt sted at slå sig ned. Her er det hele – inklusive fine forbindelser til København og for den sags skyld til resten af landet. Vi glæder os rigtigt meget til at skulle i gang med at bygge både rækkehuse og punkthuse i høj kvalitet,” siger Jesper Kristensen, adm. direktør i investeringsselskabet West-Coast Real Estate, som er dannet af en række solide vestjyske investorer. Jesper Kristensen er også direktør i REKA Gruppen i Varde og udvikler ejendomsprojekter for West-Coast Real Estate sammen med advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

En analyse fra pensionsselskabet SamPension udpeger Høje-Taastrup som en af de seks kommuner i hovedstadsområdet, hvor boligpriserne vil stige mest i de kommende år.

”Vi er glade for, at vi så hurtigt har solgt de første grunde – vi oplever en stor interesse fra både investorer, developere og borgere, og med den stadig større interesse for bosætning udenfor København, er Høje Taastrup C et naturligt sted at investere”, siger Lars Bloch, direktør for arealudviklingsselskabet.

De fire byggefelter ligger ved den nuværende Blekinge Boulevard, som bliver nedlagt for at skabe plads til den nye by. Fremover vil trafikken blive ledt af den kommende Ny Blekinge Boulevard.

REKA forventer at gå i gang med byggeriet i foråret 2020.