Calum køber to byggefelter i Høje Taastrup C

Calum har erhvervet sig to byggefelter i byudviklingsområdet Høje Taastrup C – her opfører firmaet ca. 175 boliger og gør desuden plads til servicefunktioner som fx butikker.

Så er de næste to byggefelter i Høje Taastrup C solgt. Ejendomsudviklingsselskabet Calum har købt to byggefelter, der giver mulighed for at opføre ca. 15.000 etagemeter. Firmaet bygger ca. 175 lejligheder, og i stueetagen bliver der plads til publikumsorienterede servicefunktioner som fx butikker og supermarkeder.

”Det er en fornøjelse at følge salget af byggefelter, og vi er for alvor i gang med at omdanne Høje Taastrup til en aktiv og levende bydel. Når man går i området, kan man også helt konkret se, hvordan arbejdet med at forberede de store vejomlægninger er i gang”, siger borgmester Michael Ziegler, som er formand for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S.

De to byggefelter ligger på hjørnet af Høje Taastrup Boulevard og den nuværende Blekinge Boulevard og har således en central placering i forhold til forbindelsen mellem Høje Taastrup C og Høje Taastrup Station.

15 min. til City
”Vi har valgt at investere i Høje Taastrup C, fordi vi her vil kunne tilbyde de kommende beboere masser af kvalitet i boligen. Designet af lejlighederne bliver let, lyst og funktionelt, bl.a. får beboerne adgang til en altan og grønne udendørsarealer, der også nu og da bringer beboerne sammen. Herudover betyder udviklingen af logistikken i området, at beboerne kun får 15 minutter til det centrale København med offentlig transport. Samtidig er det nemt at parkere i området, der er masser af børneinstitutioner, sport- og fritidsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Stedet er især oplagt for unge par, nystartende familier og ældre, der har lyst til at prøve noget nyt,” siger adm. direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

Med salget af de to byggefelter til Calum er seks ud af i alt 22 byggefelter nu solgt.

”Vi oplever en stor interesse for Høje Taastrup C, og salget af byggefelter er kommet rigtig godt i gang. Vi er glade for at offentliggøre salget af to byggefelter til CALUM – det betyder, at vi er på vej til at realisere et godt mix af boliger og servicefunktioner”, siger Lars Bloch, direktør for Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S.

”Calum forventer at begynde byggeriet med det samme, når vi har overtaget grunden fra sælger. Vi er begejstrede for projektet og glæder os til at tage det første spadestik,” tilføjer Jakob Axel Nielsen.

Om Calum

Calum A/S er et ejendomsudviklingsselskab, som blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden. I de første år fokuserede selskabet på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede Calum strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer, ejer- og lejerboliger.